Real Steel Mod Apk v66.66.149 (onbeperkt geld en goud)

Reliance Entertainment Studios UK Pvt Ltd

4.5 (6)
Real Steel Mod Apk V66.66.149 (onbeperkt Geld En Goud)
Applicatie naam Reliance Entertainment Studios UK Pvt Ltd
Uitgever Reliance Entertainment Studios UK Pvt Ltd
Genre Actie
Laatste versie v70.70.122
Maat 795 MB
Totaal aantal installaties 50,000,000+ downloads
Geschatte jaren Rated for 12+
MOD-info Onbeperkt geld
Besturingssysteem vereist 4.4 and up
Krijg het aan Google Play
Bijwerken December 16, 2022

Real Steel is de wereldberoemde en meest bekeken film. Van kinderen tot volwassenen, iedereen is er dol op. Maar de mensen kijken gewoon naar dit robotboksspel. Nu kun je virtueel boksen.

Het robotspel werd gelanceerd met de echte filmnaam en het verhaal. Jij bestuurt je meest favoriete en krachtige robot in de toernooien om de leiding te nemen in het wereldwijde leadboard. Deze gameplay is compatibel op alle soorten apparaten.

Wat is Real Steel APK?

Dit spel is gebaseerd op de film "Real Steel". Als je fan bent van deze film, download en speel het spel dan. Er zijn twee spelmodi waarin je het personage in het hoofdtoernooi helpt. In het spel heb je veel robots die je stuurt om te vechten. Neem deel aan nieuwe uitdagingen en verbeter je vechtvaardigheden. Spelers kunnen ook hun vrienden uitdagen in gevechten.

Real Steel Mod APK

Wat is Real Steel Mod APK?

In dit robotboksspel kies je robots met unieke vaardigheden en statistieken. Spelers gebruiken Mystery-trekkingskaarten om munten te winnen als beloning. Je moet een premium bezitten om je robots cooler en moeilijker te maken in de toernooien om te winnen. Maar onze Real Steel Mod APK-versie wordt geleverd met alles ontgrendeld en gratis onbeperkt geld waarmee je elk item kunt kopen dat je maar wilt.

Real Steel Mod-APK downloaden

Je kunt deze mod-versie van Real Steel APK hier gratis downloaden met onbeperkt goud en zilver.

Real Steel onbeperkt geld downloaden

Onze mod APK-versie geeft je alle robots ontgrendeld en spelers kunnen ze upgraden met onbeperkt geld.

Real Steel-spel downloaden

Neem deel aan legendarische robotgevechten, test je boksvaardigheden door deze unieke gameplay te downloaden.

Real Steel APK downloaden

Download een robot boksspel. Het heeft realistische 3D-graphics en je kunt deelnemen aan verschillende toernooien met je favoriete robot.

Real Steel Mod APK

Functies

Robots

De game heeft in totaal 58 robots, ze zijn 9 voet lang met een gewicht van 2000 pond. Je bestuurt elke robot in het spel, zoals luidruchtige jongen, patstelling, cosmobot, blockbuster, tackle en vele anderen. Ze hebben allemaal verschillende vaardigheden en krachten waardoor ze uniek zijn van elkaar.

Spelmodi

Het spel heeft vier verschillende modi; carrière, uitdagingen, versus en live-evenementen om te spelen waar je je boksvaardigheden en -acties kunt oefenen en verbeteren. Spelers kunnen ook hun vrienden uit verschillende regio's van de wereld uitdagen, ze verslaan en plaats maken in de topspelers van het leadboard.

Upgrade-items

U kunt uw robots eenvoudig upgraden. Om je robots sterker te maken in de gevechten, moet je hun kracht, gezondheid, vaardigheden en speciale bewegingen upgraden. Je kunt ook de kleuren van robots veranderen om ze cooler te maken. De volledig opgewaardeerde robot wint de toernooien gemakkelijk.

Spelletjes winkel

Spelers hebben VIP-passen, karren met goud en zilver en vaardigheidsspins. Je kunt al deze items kopen met je echte geld. Op bepaalde momenten heb je ze echt nodig voor verschillende doeleinden, zoals om het spel te upgraden, de robots aan te passen en andere.

Afbeeldingen en bedieningselementen

Als we het hebben over de graphics van het spel, zijn ze verbluffend. Alles is tot in detail gedefinieerd. Het spel biedt instructies voor elke beweging en functies. Deze kleurrijke 3D-game heeft een eenvoudig te gebruiken en te begrijpen besturingssysteem met energetisch geluid.

Real Steel Mod APK

Mod-functies

Onbeperkt goud en zilver

Om meer robots te gebruiken, de kracht te upgraden en verschillende spelmodi te spelen, moet je genoeg geld hebben om al deze functies te ontgrendelen. Maar je zult veel moeite doen om goud en zilver te verzamelen. De mod APK heeft onbeperkt geld dat je kunt gebruiken om de robots te upgraden en te ontgrendelen.

Alles ontgrendeld

Zonder dat er iets als geld, goud, zilver en VIP-passen nodig zijn, is alles ontgrendeld om te gebruiken en te spelen. Deze aangepaste versie heeft niets te kopen en te vergrendelen dat je kunt ontgrendelen door geld te gebruiken of het spel te spelen.

Verwijder advertenties

In deze versie is de functie voor het bekijken van advertenties verwijderd omdat we je in deze versie onbeperkte munten geven en alles ontgrendelen. U hoeft dus geen advertenties meer te bekijken, munten te verzamelen en items te kopen.

Real Steel Mod APK

Conclusie

Real Steel APK is een robot vechtspel. Het heeft verschillende modi waarin er twee robots zijn die tegen elkaar spelen. Om ze krachtiger te maken en aan te passen, moet je genoeg munten hebben. Krijg onbeperkte munten zonder echt geld uit te geven om een ​​kar en een hoop goud of zilver te kopen, download mod APK-versie van de echte game die je alles en onbeperkt gratis munten biedt.

Aanvullende informatie van Google Play:
  • Bijwerken
  • Prijs$0
  • Totaal aantal installaties 50,000,000+ downloads
  • Geschatte jaren Rated for 12+
Goede snelheid en geen virussen!

Op onze site kunt u eenvoudig gratis downloaden Reliance Entertainment Studios UK Pvt Ltd v70.70.122! Allemaal zonder registratie en sms!

aanbevolen voor jou

Leave a comment