Dragon City Mod Apk 22.7.0 Onbeperkt geld en edelstenen nieuwste versie

Social Point

5 (5)
Dragon City Mod Apk 22.7.0 Onbeperkt Geld En Edelstenen Nieuwste Versie
Applicatie naam Dragon City Mod Apk Onbeperkt geld en edelstenen
Uitgever Social Point
Genre Simulatie
Laatste versie v22.10.2
Maat 172 MB
Totaal aantal installaties 100,000,000+ downloads
Geschatte jaren Rated for 7+
MOD-info (Onbeperkt geld, edelstenen)
Besturingssysteem vereist 5.0 and up
Krijg het aan Google Play
Bijwerken December 20, 2022

Simulatiespellen worden veel gespeeld vanwege de vrijheid en geweldige functies die ze bieden. We hebben een uniek simulatiespel dat al je fantasieën zal bevredigen. Dragon City van Social Point is een simulatiespel dat draait om draken.

Kweek en verzamel draken om je stad uit te breiden. Dit is een fokspel waarin je duizenden schattige draken verzamelt. Er is zoveel om voor te zorgen in je drakenstad, waar je de draken moet voeren en beschermen en nog veel meer. Hieronder hebben we alle informatie over dit spel gegeven.

Dragon City Mod Apk Unlimited Money And Gems

Wat is Dragon City-apk?

Dragon City apk is een simulatiespel voor het fokken van draken waarin je duizenden draken kunt verzamelen. Je kunt de draken ook aanpassen met verschillende skins. Er zijn verschillende power-ups om je draak verder te versterken. Je kunt ook offline en online spelen. Er is ook een multiplayer in het spel waar je met vrienden kunt groeperen. Dit is een gratis simulatiespel in de app stores.

Wat is Dragon City Mod Apk?

Dragon City mod apk is de aangepaste versie van het spel waar je toegang kunt krijgen tot alle premium en vergrendelde functies. Daarnaast heb je ook toegang tot oneindig veel geld en edelstenen. Je kunt gratis plezier hebben met alle ontgrendelde functies in dit spel.

Dragon City Mod Apk Laatste versie

Download de nieuwste versie van de gemodificeerde game van dit platform.

Dragon City Mod Apk Onbeperkt geld

Met onbeperkt geld wordt je stad niet meer te stoppen.

Dragon City Mod Apk downloaden

De gemodificeerde versie van het spel is heel gemakkelijk te downloaden en te spelen.

Dragon City Mod-apk downloaden

Download het gemodificeerde spel met geweldige functies gratis.

Dragon City Mod Apk Unlimited Money And Gems

Functies

Verzamel alle draken

Je belangrijkste doel in dit spel is om alle duizend draken die beschikbaar zijn in het spel te verzamelen en het drakenboek te voltooien. Je kunt deze zoektocht beginnen door te werken aan het bouwen van je stad. Je kunt een mooi toevluchtsoord bouwen voor je draken dat hun leefgebied zal zijn. Je moet ook voor het voedsel van je draken zorgen.

Elke week komen er nieuwe draken

De game wordt elke week geüpgraded met een nieuwe soort draken. Je kunt genieten van dit gevarieerde land van draken waar regelmatig nieuwe draken worden geïntroduceerd. U kunt ook genieten van verschillende evenementen.

Verschillende huidaanpassingen

Er zijn veel skins beschikbaar in dit spel waarin je je draken kunt kleden. Om je draken er cooler uit te laten zien op het slagveld, kies je verschillende skins die ze kunnen dragen.

Online en offline gameplay

Veel plezier met ronddwalen op de enorme kaart van de drakenstad. Er zullen veel evenementen zijn om je aandacht te trekken en veel drakenspeurtochten om door te gaan. Er zijn tal van offline gameplay en dus in de online. Je kunt plezier hebben met Arena's en PvP-gevechten en nog veel meer.

Boom van leven

Via de levensboom in dit spel kan de speler alle soorten draken leren kennen. Je kunt in deze functie meer te weten komen over draken van verschillende groottes, krachten en vaardigheden. Hierdoor kunt u de beste van hen kiezen.

Opstarten met Orbs

Orbs in dit spel zijn de instrumenten om de kracht van je draak in gevechten te vergroten. Als je een draak gebruikt die volledig is geëvolueerd, kun je bepaalde lichtbollen gebruiken om zijn kracht nog meer te vergroten.

Geweldige gameplay

Er zijn ook een aantal geavanceerde modi in dit spel. Spelers kunnen ze niet bereiken zonder een krachtige drakenmeester te worden door het goed te doen in de standaardmodus van het spel.

Doe mee en daag gamers uit

Dit is een spannende online multiplayer-functie waarmee je vrienden kunt worden met andere online gamers. Je kunt van elkaar profiteren in gevechten en vele andere dingen. Je kunt je lichtbollen ruilen en ook voor de lol strijden.

Dragon City Mod Apk Unlimited Money And Gems

Mod-functies

Geen reclame

De advertenties zijn totaal afwezig in het aangepaste spel.

Onbeperkt geld en edelstenen

Onbeperkt geld en edelstenen heb je in handen na het downloaden van het gemodificeerde spel.

Ontgrendelde functies

Voel je vrij om de ontgrendelde functies van het spel gratis te bemachtigen.

West Game MOD Apk

conclusie

Dragon City is voor al die mensen die verdwaald zijn in oude fantasieën over draken en tronen. Met dit spel kun je deze fantasieën beleven. Verzamel allerlei soorten draken met verschillende krachten en bouw een sterke drakenstad. Download het nu gratis.

Aanvullende informatie van Google Play:
  • Bijwerken
  • Prijs$0
  • Totaal aantal installaties 100,000,000+ downloads
  • Geschatte jaren Rated for 7+
Goede snelheid en geen virussen!

Op onze site kunt u eenvoudig gratis downloaden Dragon City Mod Apk Onbeperkt geld en edelstenen v22.10.2! Allemaal zonder registratie en sms!

aanbevolen voor jou

Leave a comment